2015. szeptember 13., vasárnap

Kis netes körkép 2.

Ez itt az előző bejegyzés folytatása. Még több jó és talán kicsivel kevesebb rossz példa a TK-val kapcsolatban.

Képtalálat a következőre: „ok”
AJÁNLOTT

Nagyon tetszik nekem a következő három honlap:
Nagyon jó recepteket találhattok, az egész olyan, mint egy gyakorlati útmutató, nagyon jó ételtippekkel.

Ajánlott még a Babanet egyik fóruma, http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=2468245, amely fél évig pörgött, de rengeteg hasznos dolgot találhatok benne. Érdemes beleolvasni, sok praktikus tippet osztanak meg a kismamák.

Egy jó hosszú írást is találtam a TK-ról, ez egy igazán jó és gondolatébresztő írás, amely sok kérdést vet fel a módszerrel kapcsolatban: http://alimento.blog.hu/2014/02/21/testkontroll. Kicsit mintha TK-ellenes lenne és azt próbálná bizonygatni, hogy ennek a módszernek nem is lenne szabad működnie, de, jelentem, működik, tökéletesen használható és mindenkinek jót tesz! :-P

Egy olyan blogot is találtam, ahol a blogger bemásolgatta a Testkontroll könyvet a blogjába: http://test-kontroll.blogspot.hu/2012_06_01_archive.html. Ha nem vetted még meg a könyvet, érdemes beleolvasni, talán kedvet kapsz hozzá.

Képtalálat a következőre: „ok”
NEM AJÁNLOTT

Egy trehány leírás, nevetséges mintaétrenddel: http://www.noiportal.hu/main/npnews-4242.html. Meg se nézze senki, annyira rossz!

A gyakorikérdések.hu oldalon is csak némi félinformáció található, ebből szemezgettem ki párat, pl. http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__938831-hianyzik-meg-valami-a-testkontroll-osszefoglalasbol. Ez is tele van pontatlanságokkal.

Ez nagyon gyenge, rövid, butuska próbálkozás (mint az írójának a  – remélhetőleg ál – neve is) http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/18706-tanulj-meg-enni!-testkontroll-dieta-es-lugositas-telen-is!.html.

Végezetül egy rövid összefoglaló, ez végül is nem rossz, de nem is túl hasznos.
http://erezdmagadjol.hu/2013/05/testkontroll-dieta-szetvalaszto-dieta/
http://erezdmagadjol.hu/2013/06/testkontroll-dieta-etrend/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése